- Thank you received: 0
MIT campus
Gina pedig Azuminak: "Nem is a cég szervezi a bulit, hanem a ház. Ha azt akarjuk, hogy ezek egy része nyomozó tanfolyamra jöjjön nem árt a nyomozás. A szerepjátékot másért mondtam, de az is jó alap lesz a történet kitalálásához. Számla kapcsán elsz számla, de ha a Renraku saját catering cégét vesszük eleve igénybe, akkor azt nem jobb, ha te beszéled le velük?"
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
"Akkor miért nem ? keres meg mondjuk konkrét részletekkel?" kérdez vissza Jeff.
Csapat riadó!
Gina is elküldi a tervet Jeffnek: "Jeff, buli kapcsán valami kis krimi estet tervezünk. Azumi azt mondta téged érdemes bevonni mert értesz hozzá. A következ? buli meg valami természetfeletti nyomozós lehet, mondjuk valami olyan mint egy ezer éves Call of Cthulhu vagy Laundry kaland. Be kéne rendezni a helyszínt, megírni a dolgokat, amit kell azt Azumi segít megrendelni, segít meghirdetni mindent. Szóval komolyra meg kellene csinálni. Félig meddig mint egy LARP, de ugye az ilyen nyomozós bulit nem úgy hívják."
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
"Igen, eddig szerveztem hasonlókat, de LARP-ot sosem. Egy-két ezeréves történetet vagy esetet viszont adaptálni tudok, de nem tudom, hogy mib?l mennyi kellene és mikorra, meg hogy körülbelül mire számítsak, mennyire profin kell ezt kivitelezni, mármint mennyire szimuláljam a dolgokat. Tudok valódi ujjlenyomatokat is hamisítani egy fölépített helyszínre, de akár Mátrixban is összerakhatom és a csapat csak be lesz csatlakozva, szóval mondj el minden részletet. Miket vegyek alapul a krimihez, milyen írókat vagy filmeket, hány esetet, sorozatokat vegyek-e el?, átdolgozzam-e hogy realisztikusabbak legyenek, vagy csak szóban fog menni az egész, mint egy szerepjátékos játékülésnél... Ezer apró dolog van, amir?l nem tudok semmit. Ráadásul több bulit emlegettél. Id?beosztás nélkül kicsit kemény lesz ütemeznem a dolgokat." küldi vissza Jeff Ginának.
Csapat riadó!
Tudod a pszichadosunk is sok szempontból így gondolkodik. Csak azt mondja, ? a hangulaton kívül azzal tud másoknak segíteni, hogy nekünk segít. Ezért bízom meg benne. Viszont közel sem tökéletes a helyzet. Közel sem tökéletes a helyzet, mert ?t nem megkeresni kellett, csak ide engedni. Mert magától már rég itt lenne. Mert úgy látom, évek óta, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna, én baromi fontos vagyok neki. Eddig azért nem engedték a közelembe, nehogy meghódítson. Most azért engedték a közelembe, hogy megpróbálhassa. De megtalálni nem kellett, ahhoz ? túlzottan felt?n? jelenség.
Alapvet?en 3 bajom is van ezzel a helyzettel.
Az egyik az, hogy nagyon nem tudok mit kezdeni a kérdéssel, hogy ? általában nagyon nem érdekl?dik más lányok iránt, nem leszbikus. Csak valamiért amit látott az aktámból én lettem neki nagyon fontos. Így pedig nem tudom mennyire lenne jó a párkapcsolat.
A másik szempont ami eszembe jut: Nyilván nem vagyok olyan jó társaság, ha ezt az értésemre adtátok. Ha pedig társaságnak sem vagyok jó, akkor nem akarok visszaélni sem a helyzettel.
A harmadik az id?pont. Nem feltétlenül éles harci helyzetben kell párkapcsolatba kezdeni.
Viszont ha ezért mindent ezer és egy alkalommal át kell gondolnom, sem elutasítani, sem közel engedni nem tudom, akkor túl sokat fog arra koncentrálni, hogyan járhat a kedvemben, azt pedig tudod, hogy pont az ilyen figyelemelterelés az ami miatt a sereg akkor sem örül az ilyen kapcsolatnak, ha formálisan megengedett, és esetleg még ?k is engedik így találkozni a 2 felet, mert ez a legkisebb rossz. Pech.
Na ezért sem szeretném sem ?t, sem a többi hallgatót a Gilman ügy közelébe engedni. Lexi-t sem. Ellenben a városban lév? asztrális háttérzajt a bulik formálják. Így a buli projekt komolyabb projekt, még akkor is, ha ett?l nem lett veszélyesebb. Lexi távol tartása a Gilman ügyt?l is fontos. A negyedik ügy a Wilbeforce ügy ami nyitva van. Ez kevésbé veszélyes mint a Gilman story, de ez sem lesz egyszer?. Szóval pech. Nem is kicsi. Viszont mivel nem szeretném, hogy akár te, akár más diák veszélybe kerüljön, ezért a bostoni élethez képest plusz veszélyt nem jelent? buli projekt lett a ti feladatotok. Gina persze a "nem hagy cserben" felkiáltással szerintem a nyomozásban is akar segíteni.
De a lényeg: A buli projektben ? a szakért? pszichados. Te pedig a tapasztalt ?rmester aki az embereket is tudja irányítani, meg észre tudod venni, ha Gina a túlzott igyekezet miatt hibázna. Amit kér, azt ennek a figyelembe vételével érdemes értelmezni. Abban az ügyben pedig, hogy bel?led vezet? legyen, részt tudj venni sok céges projektben, te is támaszkodhatsz rá, ? is oda fog figyelni a kéréseidre. Azt hiszem így korrekt. Az árokásás kapcsán meg el?ször Crazy Charlie dolgozna. Megmutatná a sok naplopónak, hogy egy igazi tengerész mennyivel jobban dolgozik mint ?k valaha is... Hát nem? Addig sem a lapostet?k összegy?jtésével lenne elfoglalva.
- Aika"
Küldök egy levelet gyorsan Severinnek is. "Szia Severin. Nem tudod mi van a Keisinger ház Azumijával? Kapott exkluzív storyt de nem jelentkezik ami furcsa." De közben pusztán megszokásból megpróbálom lekérdezni hol van a telefonja, volt-e az ügyében bármi hívás ment?khöz, t?zoltókhoz, rend?rséghez. Bár több dologra figyelek, mint amire általában kell, ez valahogy természetesnek t?nik, észre sem veszem a változást. Mint ahogy azt sem, hogy a profilok átnézése miatt jóval tovább voltam fenn mint Jeffék, mégis igen frissen ébredtem. Méghozzá minden kémiai segítség nélkül. Eszembe sem jut az, hogy ennek köze lehet Sáskához, a mágikus aktivitáshoz, és hogy nem árt, ha egy-egy tapasztaltabb adeptus segít megérteni ezeket a változásokat. A többi képességnek még a felismerése is messze van, egyel?re megnyugtat a tény, hogy bár Anna szerint a szertartás sikerült, semmi sem változott. Olyannyira, hogy állítólag az aurám sem. Ez így nem rossz.
Miel?tt a Wilbeforce ügyben el?re lépnék szükség lenne a sajtóra, akkor pedig Azumira. Szóval ezzel lehet várni, mindenesetre viszonylag gyorsan összedobok pár cikkre való anyagot. Pl. Wilbeforcékról is.
Gina is válaszol közben Jeffnek: "Rendben, akkor összeírom mi is kell, mikorra is kell, de azt hittem jobb ezt közösen megbeszélni, úgy a csapatmunka.
Az alap elképzelés az, hogy a kemény tanulásig hátralév? id?ben minden este legyen általunk szervezett buli, akár pénzdíjas versenyekkel is, aki számít benne van alapon. A cél az, hogy aki egy nyomozós bulin kedvet kap a nyomozáshoz az akár ide is ide kerülhet, akár Aika projektjeire is jelentkezik, hamarabb meglesz a csapat. És mindenki magától választja ?t, senkit sem kell keresni, presszionálni. Ez most jól fog jönni. Azumival már beszéltem róla, de azt tudom, hogy ehhez a storyt is meg kell írni, ki kell találni a díszleteket amik jelent?s részét projektorral vetítjük, vagy a falakon lév? egyéb megjelenít? megoldásokkal oldjuk meg. Cateringet, beszerzést javarészt Azumi intézi. Viszont a tervezésbe nem akarom a fél házat bevonni, csak azt aki amúgy sem lenne jó, ha a pénzdíjra hajtana. Ugyanis a cél, hogy a házhoz tartozóknak egy [i:3ew5jf6i]külön[/i:3ew5jf6i] pénzdíjat is kínáljunk. Ha úgy látják, hogy ebb?l rendszert csinálunk, itt lesz sokszor ingyen kaja, pia, lesz elérhet? munka, akkor akik ösztöndíjjal jutottak be az egyetemre, de csórók, motiváltak lesznek abban, hogy a ház közelébe kerüljenek, részt vegyenek Aika projektjeiben.
Els? buli, jelmezes bál, gyilkossággal, sok aprósággal. Agatha Christie stílusára hajazó történet, a legjobb nyomozóknak és a legjobb jelmezeknek egy kis díj. Ebbe mi is teszünk be valamit, de aki a becsületkasszánál hozzájárul a díj alaphoz az is. Aikától el tudjuk kérni a céges épületnek azt a részét, ahol a céges rendezvények is tarthatóak, vagy amit afféle mini combat simulatorként amúgy is projektorokkal, stb. rendezne be. Ha ez a része meglesz, akkor az azért is jó, már a sok "laser tag" és hasonló játék mellett, mert jelezzük bizony amikor nincs katonai projekt a civilek is igénybe vehetik a szimulátort. A kellékek javát 3D nyomtatással lehet megoldani. Véletlenül láttam, hogy bizony ilyesmit is beszereztetek. És ugye van felületekre dolgozni képes, ételfestékes kaja nyomtató. Ez elég pontos az ujjlenyomat gyártáshoz is.
Másnap egy kicsit Lovecraftes bulit szeretnék, de nem jó ha nagyon félelmetes, inkább valami furcsa történet. Hogy bénázó kultisták, vagy elbaltázott alku az jó kérdés. Bár az elbaltázott alkun a sámánok sokkal jobban szórakoznának. Mert ugye rossz kultista kevés emberb?l lehet. De rossz alkut egy amúgy nem rossz szellemmel, totemmel, bármely ember köthet, akár felel?tlenségb?l, akár hirtelen rémületében. Ez pedig pech. Szóval gondolkodtam rajta mit is lehet tenni ennek ügyében. A harmadik lehet?ség ami eszembe jut az vagy egy CSI sorozatokra utaló jelmezes buli, vagy akkorra a drone építéshez toborozni egy Star Trek-es bulit is lehet tartani. Ez lenne 3 buli terv, a deadlinet a sorrend és az egyetem adja. Lehet, hogy megkérhetjük majd valamelyik mágust is, hogy segítsen, ha ért hozzá valaki.
Zenéhez lehet, hogy kéne szerezni némi él? zenét, ha van olyan a csapatból aki tud ebben segíteni az jó lenne. "
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Ginával kapcsolatban meg annyit, hogy körülbelül a szárnysegédednek veszem. Amit ? mond az nagy valószín?séggel t?led jön, vagy átbeszéltétek. A konkrét parancsokat végre fogom hajtani, a többiben meg imprózok, ahogy eddig is. Az ásást meg hacsak nem konkrét parancs, bízd csak ránk. Nem bízok én abban a tengerészben. A tengeren nem ásnak árkot és egyébként se tudja, hogy hová milyen vezeték van ásva. A fene se akar szerelni csak azért mert az a lüke elvágta a csákánnyal valamelyik kábelt. A lapostet? az egy hordó vegyszer a csávó golyói alá, a kábel meg egy fél napos szerelés.
Jeff"
Válaszol Jeff a leveledre és eszerint valahol legbelül akkor is ha elvileg hadnagy, még mindig ugyanaz az NCO aki volt.
"De, igenis tudom. El?bb vitte el a ment?. Enlai barátom csomagját összekeverték azzal a virággal, amit a fiam rendelt neki. Úgy néz ki a növény életer?sebb volt, mint sejtettük. Szerintem pár óra és ki fogják engedni. Most a St. Maryben van megfigyelés alatt. Egész rendesen ellátták ezek a rohamkukacok. Nem néztem volna ki bel?lük. Egyébként szerintem ha most megnézed a híreket, szerintem még láthatsz." küld vissza a professzor egy felvételt. Gyanítod most nem igazán volt ereje pergament küldeni, s?t még írni sem, ha a szokása ellenére hangfölvételt küld.
Azt, hogy Azumi kórházba került súlyos vérveszteséggel a keresgélésed is meger?síti és a jelentés is, amit aközben ér be a St. Maryb?l dr. Herbert jóvoltából, miközben a professzor levelét olvasod. Ugyanez kevésbé részletesen a Knight Errantól is megérkezik, de abban az is meg van említve, hogy amíg nem tárgyaltak a Wuxinggel az ügyben, addig hirtelen nem tudnak sokat mondani.
"Gina! A csapatmunka az itt annyi, hogy te közlöd amit akarsz, én meg kitalálom, hogy szerintem hogy a legjobb, és kirendelem a kopaszokat ásni meg fúrni-faragni. Tudod, úgy katonásan.
Egyébként ha zene és díszlet kell, akkor van egy Amy nevezet? csaj. Valami szabadúszó m?vész, aki illúziókkal foglalkozik. Ha az összes mágusház folyton ?t hívja még akkor is ha nem tag, akkor mi is elhívhatnánk és akkor projektor se kell annyira. A legutóbbi képei alapján amúgy is inkább geek és kimondottan szereti a high-tech és futurisztikus dolgokat. Akár még ide is illene, viszont ha én beszélek vele akkor vagy azért riasztom el, mert katona vagyok, amit a mágusok nem szeretnek annyira, vagy azért mert azt hiszi, hogy rá hajtok és nem akarja, hogy Azumi lelövesse dühében. ? a zenéhez is ért, már ha keverésr?l van szó, vagy szintetizátorokról. A többir?l meg majd megkérdezem a kopaszokat, mert itt banda négy éve nem volt és akkor is csak a Kriptaszaggatók, meg a Vérfakasztók, ez a kett? meg a Harvardos orvostanhallgatók patológus-goregrind bandája volt. ?ket viszont Azumi ismeri. Kérdezd meg t?le, hogy az a két kriptaszökevény játszik-e valami értelmeset is, mert ha a leadet viszik, akkor dobolni a hülye is tud, azaz akármelyik kopaszt beállíthatom csörömpölni.
Esténként egyébként inkább két-három rövidebb eset kellene vagy egy jó nagy? Ja és szerezni kéne néhány bétatesztert is a házon kívülr?l, akik végigtolják, mert ilyet még nem szerveztem, a kopaszok meg nem merik majd azt mondani, hogy rossz és egyébként se l?jük le a poént el?ttük.
Jeff"
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Játékosoknak
-
Karakteralkotás
-
Nem publikus karakterek
- Teszt
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?